MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesinin 5 mahallesinde yer alan içme suyu sondajlarının elektrik panolarını yeniledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirmek için bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Selendi ilçesine bağlı Dumanlar, Halılar, Karabeyler, Kınık ve Kürkçü mahallelerindeki elektrik panolarını baştan aşağıya yeniledi. Mahallelerde hayata geçirilen çalışma sayesinde olası elektrik arızaları dolayısıyla su kesintisi yaşanmasına sebep olan eski elektrik panoları yenilenerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu sağlandı.

Dumanlar Mahalle Muhtarı Halil Kızılkaya, “Sondajımızın elektrik panosu eski olduğu için sık sık arızalar meydana geliyordu ve bu arızalardan dolayı sularımız kesiliyordu. Panomuz yenilenince bu sorunumuz ortadan kalkmış oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” derken, Halılar Mahalle Muhtarı Nurullah Utangan, “Panomuz yenilendi. Şükürler olsun bir sorunumuz olduğunda anında gideriliyor. Manisa’nın en doğusunda olmamıza rağmen tüm hizmetlerden yararlanıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemizden ve MASKİ’den çok memnunuz. Cengiz Ergün başkanımıza ve bu hizmetlerin mahallemize gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Karabeyler Mahalle Muhtarı Tuncay Kulaksız da şunları söyledi: “Elektrik panoları yenilenmeden önce arızalar çok oluyordu. Sularımız sık sık kesiliyordu. Yenileme çalışması sayesinde bu sorunumuz ortadan kalktı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”