Bursa’nın Mudanya ilçesinde ilçenin düşman işgalinde şehit olan Şükrü Çavuş anısına U17 yaş grubunda düzenlenen futbol turnuvasının kupası, 1922 Mütarekespor’un oldu.

Mudanya Eğitim ve Kültürü Destekleme Derneği’nin, Mudanya Belediyesi ve Mudanya Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü destekleriyle düzenlenen Mudanyalı kahraman asker şehit Şükrü Çavuş’un anısına düzenlenen ve üç gün süren futbol turnuvası İlçe Stadı’nda düzenlenen final karşılaşmalarıyla sona erdi. 4 takımın mücadele verdiği turnuvada sporseverlerde şehit Şükrü Çavuş’un kalpağını takarak saygı gösterdi. Finallerde 1922 Mütarekespor ile Burgazspor’un karşılaşmasında averajla kazanan 1922 Mütarekespor, turnuvanın galibi oldu. Turnuvaya katılan bütün futbolculara madalyalar takdim edilirken, turnuvanın birincisi 1922 Mütarekespor ile Burgazspor, Bordospor ve Tirilyespor’a kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Organizasyon sorumlusu Mudanya Eğitim ve Kültürü Destekleme Derneği Başkanı Aslı Nil Karagöz, turnuvaya katılan tüm takımlara desteklerinden ötürü teşekkür ederken, Mudanyalı kahraman asker Şükrü Çavuş’un anısına düzenlenen bu tür turnuvaların devam edeceğini söyledi. Kupa törenine Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, Emniyet Müdürü Abdullah Atagün, Jandarma Komutanı Kurmayı Binbaşı Nurettin Özdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Tahir Yılmaz da katıldı.