Ramazan bayramı dolayısıyla Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve şehit yakınları Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret etti.

Ziyarete, Garnizon Komutanı Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, il protokolü, davetliler ve şehit aileleri katıldı.

Şehitlikte ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. İl Müftüsü Bekir Gerek, şehitler için dua etti. Daha sonra heyet, şehit kabristanlığını tek tek ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla sohbet etti ve şehitliklere kırmızı karanfil bıraktı.

Kolat, şunları kaydetti: “Şehitlerimizle bayramlaşma vesilesiyle, ilimizin protokolünün katılımı ile buraya geldik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak, bu şehitlerimizin yaptıkları fedakârlıklarından dolayıdır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu, daha güvenli bir ortam içerisinde nice bayramlara erişmemiz ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan bayramlarını kutluyorum.”