Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) 47'nci kuruluş yıl dönümünde, geçen sene başlattığı 'Basın Ödülleri Yarışması'nı geleneksel hale getiriyor.

8 ayrı kategoride gerçekleştirilecek yarışmada başvuruda bulunan gazetecilerin eserleri, kentteki üniversitelerin akademisyenlerinden oluşturulan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilecek. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, yarışmaya son başvuru tarihinin 10 Aralık olduğunu ifade ederek, ödül töreninin ise 10 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GGC Başkanı İbrahim Ay, “Yarışmayı haber, röportaj, köşe yazısı, sayfa düzeni, haber fotoğrafı, spor fotoğrafı, televizyon ve radyo programı olmak üzere toplam 8 kategoride gerçekleştireceğiz. Dallarında dereceye giren ilk üç arkadaşımızla birlikte bir de mansiyon ödülü vereceğiz. Her meslektaşımız sadece bir dalda yarışmaya müracaat edebilecek. Ancak fotoğraf kategorisinde 3 fotoğraf sunulabilecek. Eserler açık isim belirtilmiş şekilde dijital ortamda kabul edilecek.” dedi.