Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2013-2014 eğitim öğretim yılı 2. Yarıyıl ”˜Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu ve Müdürler Kurulu' toplantısı yapıldı.

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) toplantı salonunda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim alanındaki başarıların yanında il ve ulusal düzeyde yapılan yarışma ve sosyal etkinlikle katılarak başarılar elde etmeyi de önemsediklerini söyledi.

Proje faaliyetlerinin eğitimdeki başarıyı artırdığına dikkat çeken Pehlivan, şunları kaydetti: "Geçtiğimiz yıllarda TUBİTAK, DOĞAKA ve SODES kapsamında yapılan projelerde önemli başarılar elde ettik. Ne kadar çok çalışır ve proje ortaya koyarsak eğitim öğretim kalitemizde o oranda artıyor. Bunu öğrencilerin sadece notlarından değil, bir sosyal etkinlikteki heyecanından da anlayabiliyorsunuz. Bundan sonraki süreçte de inşallah bu alandaki çalışmalar artarak devam edecek ve bizde her türlü desteği vereceğiz."

Pehlivan, ilçenin bulunduğu seviyeyi daha da yukarılara taşıyarak başarılı bir geçirilmesi temenni ettiğini sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş ise eğitim öğretim ile sosyal ve sportif alandaki başarıyı daha yukarılara taşımak için gerekli çalışmaları yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

Toplantıya, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Güler ile diğer ilgililer katıldı.