Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğinde, 15 yıldır küs olan Kayahan ve Nilüfer aynı sahnede buluştu. Barıştıklarını dile getiren sanatçılar birlikte şarkı söyledi.

Beşiktaş Belediyesi, akşam saatlerinde Beşiktaş Meydanı’nda Sevgililer Günü programı düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da halkı selamladı. Sahneye ilk olarak şarkıcı Nilüfer çıktı. Nilüfer, şarkılarını dinleyicileri ile birlikte seslendirdi. Ardından ise sahneye Kayahan’ın eşi İpek Açar çıktı. Açar, bir süre şarkı söyledikten sonra eşi Kayahan sahneye geldi. Kayahan’ın sahneye çıkışı sırasında vatandaşlar sanatçıya sevgi gösterisinde bulundu. Kayahan, kendisini dinlemek için toplanan halkı selamladı. Ardından da en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kayahan’ın sahne almasının ardından sahneye tekrar büyük bir coşku içinde şarkıcı Nilüfer geldi. Nilüfer, 15 yıldır telif hakları yüzünden dargın olan Kayahan’la bir araya gelerek yıllardır süren dargınlıklarını sonlandırdı. Nilüfer, Kayahan ve İpek Açar birlikte sahne alarak düet yaptı. Kayahan, düet sonrasında vatandaşları “sizleri çok seviyorum” diyerek selamladı. Sonra da ‘Ben Anadolu Çocuğuyum ‘adlı bir şiir seslendirerek sahneden ayrıldı. Şarkıcı Kayahan kendisini dinleyen halktan helallik de istedi.