Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şiddet gösterdiği gerekçesi ile kendisinden boşanan eski eşi ile tekrar barışmak isteyen 35 yaşındaki İlker Acar, çiçek gönderdiği eski eşinden olumsuz yanıt aldı.

Daha önce 2 bin 500 adet 'Son Bir Şans' yazılı afişi bastırıp eşi ile barışmak isteyen İlker Acar, bugün de 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle çiçek gönderdiği eşi barışma teklifini ve çiçekleri kabul etmedi. Ereğli ilçesinde yaşayan bir çocuk babası 35 yaşındaki İlker Acar, 2007 yılında evlendiği eşi ile 3 yıl birlikte yaşadı. Ailelerin izin vermemesi üzerine kaçarak evlenen İlker ve Arzu çifti bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Arzu A. 2010 yılında şiddet gördüğü gerekçesi ile İlker Acar’dan boşandı. Eski eşinin evine ve iş yerine gelmesinden rahatsız olan Arzu A. tekrar mahkemeye başvurup uzaklaştırma kararı aldırdı.

Mahkemenin uzaklaştırma kararı nedeniyle eşine yaklaşamayan İlker Acar, 3 yıl önce üzerine eşi ve çocuğunun bulunduğu, 'Son Bir Şans' yazılı afiş bastırıp şehrin çeşitli noktalarına asarak mesaj gönderdi. İlker Acar, eşine şiddet uyguladığı için çok pişman olduğunu, kendisini çok sevdiğini ve yeniden bir arada yaşamak istediğini söyledi. Eşi ile barışabilmek için kendisine 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle arkadaşı aracılığı ile bir buket çiçek gönderdi. Arzu A. çalıştığı iş yerinin önüne gelen gazetecilerin görüntü almasına izin vermezken, eski kocası tarafından gönderilen çiçekleri ve barışma teklifini kabul etmedi.