CHP Kayseri milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar sırasında CHP’nin projeleri hakkında bilgiler veren milletvekili adayı Çetin Arık, “Bir bakanın koluna taktığı 750 bin liralık saatin kaynağını sormayanlar, halka gelince kaynak soruyor.” dedi.

Çetin Arık, Aşkın Genç, Tülin Temel ve Mustafa Utku Sarı çarşı esnafını ziyaret etti. CHP adayları, CHP’nin seçim bildirgesi konusunda bilgiler vererek, vatandaşlardan oy istedi. Vatandaşların kararsız oyların çok olduğu yönündeki açıklamalarını değerlendiren CHP milletvekili adayı Çetin Arık, CHP’nin projelerinin halk tarafından benimsendiğini belirterek, kararsız oyların adresinin CHP olacağını ifade etti. Bankta oturan bir vatandaş ile de görüşen CHP’liler projeler hakkında bilgiler verdi. AKP’nin CHP’nin projelerine yönelik ‘kaynak yok’ eleştirisine de yanıt veren CHP milletvekili adayı Çetin Arık, "Bizim projelerimizin toplamın içinde yüzde birlik bölüm. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet bu kaynağı çok rahat bulur. Bize şimdi kaynak soruyorlar. Bir bakanın koluna taktığı 750 bin liralık saatin kaynağını sormayanlar, halka gelince kaynak soruyor. Onların çılgın projeleri var, o çılgın projelere kaynak var ama halka gelince yok. Halkımız bu projelerin kaynağını çok iyi biliyor." dedi.

Bir esnaf ise milletvekillerinin seçilene kadar vatandaşın kapısını çaldığını, seçildikten sonra vatandaşı unuttuğunu belirtti. CHP’li adaylar kendilerinin seçildikten sonrada da halkın içinde olacakları sözünü verdi.