Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis ekiplerine silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Tansu Aydın'ın akrabalarına acı haberi Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri verdi.

Diyarbakır'da silahlı saldırı sonrası şehit düşen 10 yıllık polis memuru Tansu Aydın'ın şahadet haberini akrabalarına Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünde görevli amir ve polisleri ailesinin Tepebaşı Mahallesi Yayla Sokak'taki evlerinde verdi. Şehit polisin babası Fikret Aydın'ın bir süredir tedavi için eşi Ulviye Aydın ile birlikte Antalya'da öğretmen olan kızlarının yanında kaldığı ve burada hastanede tedavi gördüğünün bilgisi verilmesi üzerine polisler Antalya'daki adresini aldı.

10 yıllık polis olan ve 4 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası Tansu Aydın'ın cenazesinin nerede toprağa verileceğinin henüz netlik kazanmadığı bildirildi.

AİLESİNE 'BİZ GELECEĞİZ, SİZ GELMEYİN' DEMİŞ

Baba Fikret Aydın'ın Diyarbakır'a torununu görmek için gitmek istediği, ancak şehit polis memuru Tansu Aydın'ın 'Siz gelmeyin, biz zaten geleceğiz' dediği öğrenildi. Aydın'ın Diyarbakır'da görev süresinin sonuna yaklaştığı da öğrenildi.