Elazığ’da AK Partili milletvekili adayı Serpil Bulut’un “AK Parti'ye verilmeyen her oy Siyonistlere verilmiştir.” konuşmasına tepki gösteren bir vatandaş Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Elazığ AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Serpil Bulut geçtiğimiz günlerde Kovancılar ilçesinde partililerine yaptığı konuşmasında AK Parti dışındakiler oy verenlerin Siyonistlere oy verdiklerini söylemesine tepki gösteren Faruk Ölçücüoğlu, Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Faruk Ölçücüoğlu Elazığ Cumhuriyet savcılığına giderek AK Parti Elazığ 3. sıra milletvekili adayı Serpil Bulut hakkında suç duyurusunda bulundu. Ölçücüoğlu açıklamasında, ”Geçtiğimiz gün kovancılarda bir mitingde konuşan AK Parti milletvekili adayı Serpil Bulut ’AK Partiye verilmeyen her oy siyonist uşaklarına verilmiştir' demesi birçok vatandaşı rahatsız ettiği gibi beni de rahatsız etmiş ve şahsıma hakaret etmiştir. Bundan dolayı ben de bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Elazığ Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Siyonist uşağı değiliz, Buradan sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum, sen 81 ilin Cumhurbaşkanısın bize şahsımıza hakaret eden bu milletvekili adayı Serpil Bulut’u buradan size şikayet ediyorum. Bizler kimsenin uşağı değiliz. Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşıyız. Bize yapılan bu hakarete sizde sessiz kalmayın.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ milletvekili adayı Prof. Dr. Serpil Bulut 31 Mayıs tarihinde Kovancılar ilçesi mitinginde yapmış olduğu konuşmada, “Ben biliyorum ki bize karşı birlik kurmuş o altılı çeteli hiç birisi ne sizin ne de bizim ne Kürt kardeşimin, Zaza kardeşimin ne Müslüman ne Sunni ne Alevi ne Çerkezi hiçbir kardeşimizin hakkını savunmuyor. Onlar Siyonozmin uşakları isimleri değişik, fakat talepleri aynı yerden onlar Siyonozmin evlatları. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Şunu unutmayalım 7 Haziran sürecinde AK Partiye verilmeyen her oy Siyonist uşaklara verilmiş oluyor. AK Parti iktidarı dışında istikrarı devam ettirebilecek bir parti daha var mı. Karşınıza gelip de biz tek başımıza iktidar olmak için bu yola çıktık bizi destekleyin diyebilen var mı ?” diye konuşmuştu.