Aksaray Özel Sema Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Okul idaresi tarafından organize edilen törende öğrenciler ile öğretmenlerine plaket verildi.

Her yıl 8. sınıf öğrencilerini yeni bir hayata uğurlamanın coşkusunu yaşadıklarını belirten Aksaray Özel Sema Ortaokulu Müdürü Malik Demir, “Bizlere güvenerek emanet ettiğiniz 55 yavrularımızı bugün okulumuzdan birer yıldız olarak uğurluyoruz. Onları çift kanatlı yetiştirmeye özen gösterdik. Bir taraftan dersler, yazılılar, ödevlerle onlara bilgi yükleyip kafalarını aydınlatırken diğer yandan rehberlik faaliyetlerimizle hayatı öğretmeye,kalplerini ve vicdanlarını parlatmaya çalıştık. İstedik ki kafa ve kalp bütünlüğü sağlanmış fertler olarak hayata atılsınlar,size ve topluma hizmet etsinler.İnşallah geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın güzel hizmetlerini ilerde hep beraber göreceğiz." dedi.

Okulu başarı ile bitiren 55 öğrenci, plaketlerini kendilerini bugünlere getiren velilerinden alırken, duygusal anlar yaşandı. Okulun Tunuslu İngilizce öğretmeni Lütfü Abdullah Nasri'nin seslendirdiği Türkçe ve Arapça eserler ise geceye renk kattı.