Aktif Eğitimciler Sendikası Ankara Şubesi, Aktif Akademi Eğitimleri kapsamında Haziran ve Eylül dönemlerinde verdiği eğitimlerin sertifikasını eğitimcilere törenle dağıttı.

Turgut Özal Üniversitesi Etlik Kampüsü'nde kokteyl ile başlayan program, protokol konuşmalarının ardından, Eğitimci Mustafa Ulutepe’nin sunumuyla devam etti. Törene, sendika genel başkan yardımcılarından Selim Biçer ve Osman Öztürk, Turgut Özal Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Köseci ve çok sayıda davetli katıldı.

Sendika tanıtım filminden sonra açılış konuşması yapan şube başkanı M. Çağrı Eken, öğretmenlik mesleğinin aşk olmadan yapılacak bir iş olmadığını söyledi. Aktif Eğitim-Sen'in sadece üyelerine değil, tüm eğitimcilere eğitim ve seminerler verdiğini vurgulayan Eken, 351 sertifika verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. "AKTİF Eğitim Sen; aktif, katılımcı, toplumu kucaklayıcı, ilkeli, farklı sendikacılığın adı olmuştur.” dedi.

Konuşmaların ardından eğitimlerden karelerin yer aldığı sinevizyon gösterimi ve sertifika takdim töreni gerçekleştirildi.