Alperen Ocakları, merhum BBP genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Manavgat Şube Başkanı Yılmaz Derin, Alperenler olarak Alperenlerin annesi Fidan Yazıcıoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını kaydetti.
Alperenler olarak Hak'ka yürüyen Fidan Yazıcıoğlu'nu Alperenlerin annesi olarak gördüklerini belirten Derin, Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir lideri ülkeye kazandırdığı için dünyaya getiren ruhunu Rahman'a teslim eden Fidan anneye minnettar olduklarını söyledi.

Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatının Alperenleri derin üzüntüye gark ettiğini belirten Derin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'na ablalarına, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, kızı Firuze Yazıcıoğlu, oğlu Furkan Yazıcıoğlu ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı'ya baş sağlığı dilediklerini kaydetti. Derin, "Fidan annemize Allah'tan rahmet BBP ve Alperenlere başsağlığı diliyoruz. Allah mekanını cennet etsin. Merhume annemizi de ukbada Güllerin Efendisi iki cihan sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(SAV) komşu eylemesini niyaz ediyoruz. Hepimizin başı sağolsun." dedi.