Balıkesir’in Marmara ilçesine bağlı Avşa adasında hasta bir kadının imdadına ambulans helikopter yetişti. Ambulansla hastaneye getirilen kadın tedavi altına alındı.

Marmara’nın Avşa adasında aniden rahatsızlanan 65 yaşındaki L.K. isimli yaşlı kadın sağlık durumunun gittikçe ağırlaşması üzerine 112 ekiplerince Bandırma Devlet Hastanesi ile iletişime geçildi. Bunun üzerine Bandırma Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından genel yoğun bakım ve ameliyathane bölümlerinde her türlü hazırlıklar yapıldı. Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter ile sabah saatlerinde Avşa Adası'ndan alınarak acil olarak Bandırma Devlet Hastanesi'ne transferi sağlandı. Hasta Bandırma Devlet Hastanesi'nde hızlı bir şekilde ileri tetkikleri yapılarak Beyin Cerrahisi Uzmanı tarafından opere edildi.

Konuya ilişkin bilgisine başvurulan Hastane Başhekimi Uz.Dr.Muzaffer Şenveli, "İlçe Hastanemizin sağlık hizmetleri alanında, sadece ilçemize değil aynı zamanda Erdek, Gönen, Manyas,Susurluk ve adalar gibi yakın ilçelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza da yönelik olarak kaliteli sağlık hizmeti vermektedir. Sağlık Bakanlığı'mızın ve Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'mizin hastanemize vermiş olduğu desteklerin devam etmesiyle Güney Marmara'nın en önemli ve en gelişmiş sağlık hizmeti veren Devlet Hastanesi olma yolunda büyük mesafe kat edecektir." dedi.