Ankara’da TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında TIR’a arkadan çarpan otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM otoyolu Kızılcahamam ilçesi, Çeltikçi mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan yola çıkarak Ankara istikametine devam eden Gülsüm Yılmaz yönetimindeki 06 ZL 7171 plakalı otomobil, Çeltikçi mevkiinde başka bir araç tarafından sıkıştırılınca emniyet şeridine kaçtı. Araç, otoyolun emniyet şeridinde seyreden 77 DC 965 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpma sonucunda otomobilin sağ tarafında yolculuk yapan eski Emniyet Müdürü Selahattin Yılmaz sıkışarak hayatını kaybetti. Şoför Gülsüm Yılmaz, Tuğba Yılmaz, Perihan Yılmaz ve Ebru Solak yaralandı. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kazayı gören sürücüler tarafından jandarma, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Jandarma ekipleri yaptıkları ilk inceleme sonrası olay yerinde önlem aldı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Selahattin Yılmaz'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yaralı olan şoför Gülsüm Yılmaz, Tuğba Yılmaz, Perihan Yılmaz ve Ebru Solak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.