Ankara’da, iddiaya göre kız meselesi yüzünden iki aile birbirine girdi. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında, Yenimahalle Özevler Mahallesi Şehit Zeki Özbek Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 4 kişi 06 KZV 14 plakalı araçla E.K., S.A., M.A., Ş.Y. ve İ.T.'nin oturduğu eve geldi. Bir süre sonra iki grup arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavga sokağa taştı. Olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. İki gruptan 2'si ağır 6 yaralı, ilk müdahalenin ardından GATA, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Onkoloji Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Polis ekipleri sokak üzerinde delil araştırması yaptı.

Bir görgü tanığı, "Sokağa ait olmayan araçların dolaştığını gördüm. İçeri girdim sonrasında da sesler gelmeye başladı. Ambulans geç geldi. Polis yetişti. En az 5 kişi vardı ama 2’sinin durumunun ağır olduğunu gördüm. Niye olduğunu bilmiyorum ama ailevi bir sebepten olduğunu tahmin ediyorum. Silah sesi duymadım" dedi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.