Mardin Artuklu Belediyesi'ne bağlı Engelliler Koordinasyonu biriminde kayıtlı engelli yurttaşlar için organize edilen Halfeti gezisine katılmak üzere 130 engelli, araçlarla yola çıktı.

Artuklu Belediyesi tarafından organize edilen gezi etkinliğine, kayıtlı üyelerden 130 engelli yurttaş katıldı. Sabah erken saatlerden itibaren belediye önünde toplanan engelli vatandaşlar, burada kendileri için tahsis edilen belediyenin araçlarına binerek, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine doğru yola çıktı. Engelli vatandaşları uğurlama töreninde Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan da hazır bulundu. Belediyelerine kayıtlı engelli üyelerine yönelik bu tür etkinlikleri düzenlemekten sevinç duyduklarını aktaran Başkan Sevinç Bozan, "Bundan sonra da engelli yurttaşlar için farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Artuklu Belediyesi Engelliler Koordinasyon Birimi Sorumlusu Fatma Işıker de Mardin’de yaşayan engelli yurttaşların bu tür etkinliklerden yararlanmaları için belediye bünyesinde oluşturulan bilgi bankasına başvurmaları gerektiğini belirtti.