Aşı olmayanlara hayat 6 Eylül 2021 tarihden itibaren zorlaşıyor. Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında aşısız veya hastalığı geçirmemiş kişilerin özel araç hariç uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatlerine negatif sonuçlu PCR testi belgelerini ibraz etmemeleri durumunda izin verilmeyecek.

Bu arada aşı olmayan öğretmenler de haftada iki defa PCR testi yaptıracak. Ancak bu karara Ak Partiyi destekleyen Memur-Sen başta olmak üzere, Ak Partiyi destekleyenlerden de büyük tepki var. PCR testi zorunluluğunun başlamasına bir günden az zaman kala sosyal medyada tepkiler artarak büyüyor.  Sosyal medyada #6EylülSoykırımı etiketi gündemin ilk sırasına yerleşti.

İşte  mesajlardan bazıları:

Abdurrahman Dilipak

Almayın mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.Zulm ile abad olunmaz Meşru bir yönetim, yabancılara kendi halkını kobay yapıp, sonra da yabancıları korumak için, zorla yaptırdığı aşının riskine karşı onam alamaz.

Osman Ünsal

Gelecek nesiller sizi, faşist olarak hatırlayacak..!!! Sağlık adı altında yaptığınız zulüm asla hafızalardan silinmeyecek. Sizler zalim, bizler ise bu mücadelenin mazlumları olarak kayıtlara geçeceğiz..!!!

Fahri Çizmecioğlu

Adım adım digital dünya diktatörlüğüne gidiyoruz farkındamısınız derin uykudaki bize komplocu diyen arkadaşlar, uyanın yoksa hep beraber digital köleler olacağız.

Dr. Fatih Erbakan

Yeniden Refah Partisi olarak, aşı olmayan vatandaşlarımızı düzenli olarak PCR testi yaptırmaya mecbur bırakan, “Bazı faaliyetler için PCR zorunluluğu” başlıklı, 20 Ağustos 2021 tarihli İçişleri Bakanlığı genelgesinin yürütmesinin durdurulması için Danıştay’da dava açtık.

Abdurrahman Dilipak

Açtığınız yolda, gösterdiğiniz hedefe durmadan yürüyeceğime namusum, şerefim üzerine ant içerim. Varlığım DSÖ’nün varlığına armağan olsun. Yaşasın 5G, Starlink, Neuralink, Toplumsal cinsiyet. Ne mutlu Türküm diyene!