Manisa’da polis tarafından Cihan Medya Dağıtım’a yapılan baskın sona erdi. 6 saat süren baskın ve aramalar sırasında bilgisayar imajları ve günlük işlemlere ait belgelere el koyuldu. Aramamın sona ermesinden sonra bir açıklama yapan Cihan Medya Dağıtım’ın avukatı Menderes Hırçıner, “Az önce burada arama işlemi bitti. Memur arkadaşlar ayrıldılar. Yaklaşık 6 saattir süren arama işlemi tamamlandı. Ne yapıldı diye soracak olursanız, aslında yapılan bir şey yok.” dedi.

Manisa'da Terörle Mücadele ve KOM şubelerine bağlı polislerin baskınları devam ediyor. İki hafta üst üste sivil toplum kuruluşları, öğrencilere burs veren dernekler, okuma salonları ve Kimse Yok Mu Derneği'ne "makul şüphe" gerekçesiyle düzenlenen baskınlar, Cihan Medya Dağıtım’a ve esnafa da sıçradı. Cihan Medya Dağıtım’daki polis baskını ve arama 6 saat sürdü. Aramadan sonra polisler, büroda el koyduklarını götürdü.

Av. Hırçıner, “Az önce burada arama işlemi bitti. Yaklaşık 6 saattir süren arama işlemi tamamlandı. Ne yapıldı diye soracak olursanız, aslında yapılan bir şey yok. Burada müvekkil Cihan Medya Dağıtım’a ait güncel, rutin ne kadar evrak varsa onları aldılar. Mevcut bilgisayarların imaj kayıtları alındı ve arama işlemi burada tamamlandı. Bir gözdağı verme operasyonu. Bir korku yayma operasyonu ve bu maalesef bir aydan beri Manisa’da silsile halinde devam ediyor. Hukuksuzluk son safhada.” diye konuştu.