Adana'da bir genç, teyzesi ile eniştesini yaraladı. Teyze ağır yaralanırken polis, kaçan 21 yaşındaki Mehmet Hulusi T.'yi gözaltına aldı. Oğlunun, kız kardeşi ile eniştesini bıçakladığını öğrenen avukat anne de oğluna uygulanan adli süreci takip etti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Şinasi Efendi Caddesinde yaşandı. İddialara göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mehmet Hulusi T., teyzesi Yasemin Çomanoğlu'nun evine geldi. Mehmet Hulusi T., burada henüz bilinmeyen bir sebeple teyzesi Yasemin Çomanoğlu ve eniştesi Mahmut Çomanoğlu ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla, teyzesini sırtından, eniştesini ise bacağından yaralayan genç, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı.
Acil servis ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılan Yasemin Çomanoğlu'nun sağlık durumunun ağır olduğu bildirilerken, enişte Mahmut Çomanoğlu ise ayakta tedavi edildi.

Bu arada, kız kardeşinin ile eniştesinin oğlu tarafından bıçaklandığını öğrenen avukat olan anne M.T. büyük şaşkınlık yaşadı. Hastanede sağlık durumlarını öğrendiği kız kardeşi ile eniştesinin ardından gözaltına alınan oğlunun adli süreci için polislerle birlikte dolaştı.