İzmir'de geçirdiği trafik kazasında yaralanarak, kaldırıldığı hastanede 17 gün sonra hayatını kaybeden Av. Tuğçe Türkyılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Bir süre önce hayatını kaybeden kendi oğlunun namazını kıldıran imam Adem Uran, cenazede gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaza 1 Mayıs 2015 günü, saat 23.30 sıralarında Konak Pier önünde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, üst geçidin altındaki direğe çarptı. Kazada arka koltukta oturduğu öğrenilen 27 yaşındaki Türkyılmaz ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Av. Türkyılmaz, 17 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Türkyılmaz'ın cenazesi, bugün öğle vakti Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı Beşikcioğlu Camisi'ne götürüldü. Cenaze namazına doktor olan babası Baha Türkyılmaz, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, meslektaşları ve çok sayıda yakını katıldı.

KENDİ OĞLUNUN CENAZESİNİ KILDIRAN İMAM, GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Beşikçioğlu Camisi İmam Hatibi Uran, bir süre önce oğlunun cenaze namazını kıldırmıştı. 31 yaşındaki Halit Uran, rahatsızlığı sebebiyle başvurduğu hastanede serum tedavisi yapılıp taburcu edildikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetmişti. Bugün Tuğçe Türkyılmaz’ın cenaze namazını kıldıran İmam Hatip Adem Uran, 46 gün önce oğlunu kaybettiğini belirterek, ''Muhterem cemaat, o kadar cenaze namazı kıldırıyorum ama evladım yaşındaki gençler musalla taşına geldiği zaman inanın çok zorlanıyorum. Ben de 46 gün önce evladımı kaybettim. Şu an genç evladımızın cenaze namazını kıldırırken annesini, babasını düşünüyorum. Çok zor. Allah, kimseye evlat acısı göstermesin.'' dedi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tuğçe Türkyılmaz, Örnekköy Mezarlığı'nda defnedildi.