Bursa'da tedavi amacıyla geldiği babasına ait evin önünde ölü olarak bulunan, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde savcı olan 29 yaşındaki Muhammed Süheyb Şentürk'ün cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ağustos 2013'te Sapanca'ya savcı olarak atanan Muhammed Süheyb Şentürk, bir süre önce Bursa'nın Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi'nde ikamet eden ailesinin yanına geldi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Şentürk, bu sabah inşaat işçileri tarafından ailesinin oturduğu 4 katlı apartmanın önünde hareketsiz halde bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı görevlileri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Şentürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası Şentürk'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Cumhuriyet Savcısı Şentürk için Balat Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Şentürk'ün yakınları ile Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan babası Ahmet Süheyl Şentürk'ün mesai arkadaşları ile çok sayıda cumhuriyet savcısı katıldı. Baba Şentürk'ün, bir süre önce Sapanca'ya giderek evladının düğünü için kiralık ev baktığı öğrenildi. Gazetecilere sözlü olarak açıklama yapan aile yakınları ise "Tek hakikat var, hava almak için çıktığı terasta sigara içerken dengesini kaybedip düşmüş." diye konuştu. Cenaze, daha sonra Balat Mezarlığı'na defnedildi.