Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Çorum’da katıldığı toplu açılış töreninde konuşma yaparken, ses sisteminde oluşan hatalar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bakan Erdem, Çorum’un Alaca ilçesine gelerek doğalgaz, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) 2. Etap Konut Temel Atma ve Sosyal Güvenlik Merkezi ilçe binasının açılış törenine katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende; Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ve Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’ın ardından konuşma yapmak için kürsüye Bakan Erdem çıktı.

İlçe halkına hitap etmek isteyen Bakan Erdem, el mikrofonu ile konuşmak istemeyince ses sisteminin azizliğine uğradı. Ses sisteminde oluşan hatalar nedeniyle konuşmasını güçlükle sürdüren Erdem’in mikrofonu üç kez değiştirildi. Çözüm bulunamayınca tekrar ek mikrofonu alarak konuşmasına devam eden Çalışma Bakanı, bu kez de ezan okunması nedeniyle duraksadı. Ardından konuşmasını kısa tutarak ezan bitmeden kürsüden indi.

Beraberindekilerle birlikte tören alanından ayrılan Bakan Erdem, doğalgaz hattı ve TOKİ konutlarının temelini atarak, Sosyal Güvenlik Merkezi binasının açılışını gerçekleştirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Alaca ilçesinde düzenlenen temel atma ve açılış törenlerinin ardından Çorum’a geçerek, Valiliği ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti.