Ankara’da elinde mermer parçasıyla özel bir bankaya girdikten sonra 40 bin lira alıp ardından çaldığı paraları az ötede yol ortasına saçan hırsızın, bu görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın havaya saçtığı paralar çevredekilerin de yardımıyla toplandı.

Hırsızlık olayı dün akşam saatlerinde Ulus semti Çankırı Caddesi’ndeki bir bankada gerçekleşti. Alınan bilgiye göre; elinde mermer parçası bulunan kimliği belirsiz bir şahıs ‘tekbir getirin’ diyerek, banka şubesine girdi. Şahıs daha sonra çalışanların önündeki tezgâha mermer parçasıyla vurdu. Paniğe kapılan bir bayan çalışan başka bir müşteri için hazırladığı 40 bin lirayı şahsa uzattı.
Parayı alan hırsız bankadan ayrıldı.
Bankanın güvenlik görevlisi ise şahsın peşinden gitti. Cadde üzerinde ilerleyen şahıs üzerindeki paraları çevreye saçmaya başladı.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsız paraları etrafa saçıyor. Ardandın güvenlik görevlisinin trafiği kısmi durduruyor ve çevreden kendisine yardıma koşanlarla birlikte yola saçılan paraları toplamaya başlıyor. Bir süre sonra paralar toplanırken, çevredeki vatandaşlar ve diğer esnaflar da olayı şaşkınlıkla izliyor. Toplanan paranın 39 bin 600 lira olduğu öğrenilirken, kalan para bulunamadı. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen şahıs ise gözden kayboldu.