Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yeni iş yerlerinin, şehrin istihdamına katkı sağladığını söyledi. Başkan Arslan, "Bizler yaptığımız hizmetlerle şehre katkı sunarken, esnaflarımız da yapacakları yatırımlarla işsiz gençlere iş imkanları ile destek olacaklar." dedi.

Yozgat’ta sahipliğini Süleyman ve Selim Bacanak kardeşlerin yaptığı marketin açılışı, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, YASİAD Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, iş adamları, esnaflar davetliler ve vatandaşların da katılımıyla yapıldı. Açılışta vatandaşlara bedava 500 kişilik tavuk döner ve ayran ikram edildi. Okunan duaların ardından marketin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Kazım Arslan, mağazayı gezerek hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Lise Caddesi Şeyh Necdi Mescidi yakınındaki iş yerinin açılış töreninde konuşan market sahibi Selim Bacanak, gıda sektöründe kaliteyi daha ucuza vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. Bacanak, “Bugün açılışı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu etti. Bizler 20 yılı aşkın bir süredir giyim üzerine faaliyetimizi sürdürüyorduk, fakat bugün itibariyle artık gıda sektöründe işimize devam edeceğiz. Marketimizde gıdadan, temizlik ürünlerine, manavdan, et şarküteriye kadar marka ürünlerle vatandaşlarımıza kaliteyi ucuza sunmanın gayreti içinde olacağız. Bu vesile ile bugün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran başta Belediye Başkanımız Kazım Arslan, Başkan Yardımcımız Talip Bozkurt ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Kazım Arslan da iş yerinin hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, bu tür işletme sayılarının artmasının hem il ekonomisine, hem de istihdama büyük katkı sağlayacağını belirtti. Arslan, "Yozgat'ımız gelişmekte olan bir ilimizdir. Buna biz bürokratlar yaptığımız hizmetlerle katkı sunarken, iş adamlarımız, esnaflarımız da yapacakları yatırımlarla ve işsiz gençlerimize sağlayacakları iş imkanları ile destek olacaklar. Bu sayede ilimizin kalkınmasını hep birlikte yapmış olacağız." diye konuştu.