Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, veda ziyaretleri kapsamında Tabipler Odası'nı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın Tabipler Odası'nı ziyaretinde Oda Başkanı Dr. Hafize Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar.

Oda Başkanı Dr. Hafize Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Poyraz, görev yaptıkları süre içerisinde hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Görev yaptıkları süre içerisinde yaptıkları hizmetleri kitapta topladıklarına dikkat çeken Başkan Poyraz: “Yaptığımız hizmetleri kitaplaştırarak adeta Belediyemizin hizmet arşivini oluşturduk. Hizmette yıl kitabımızda 2002-2012 yıllarını kapsayan dönemlerde yapılan hizmetleri anlattık.
Aynı zamanda düzenlediğimiz sempozyumlarla şehrimizin 1000 yılını kayıt altına almıştık. İmar Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan KUDEB birimi tarafından hazırlanan 6 ciltlik kitapta da şehrimizde bulunan taşınmaz kültür varlıklarımızı kayıt altına aldık. Bu eserler sayesinde şehrimizin hangi mahallesinde, hangi sokağında nasıl bir tarihi eser var, nasıl bir taşınmaz kültür varlığımız insanlarımız bilecek” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Tabipler Odası Başkanı Dr. Hafize Öksüz ise Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.