Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı belediye işçileriyle birlikte kutladı. Birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele gününde işçileri yalnız bırakmayan Yaşar, “Sömürüsüz, baskısız, insan onuruna yakışan bir iş hayatı dileyerek, tüm işçi, emekçi kardeşlerimin bayramını kutluyorum” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Disk Genel-İş Sendikası tarafından düzenlenen yürüyüşte işçileri yalnız bırakmayan Yaşar’a Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Sloganlar ve alkışlar eşliğinde işçilerle kol kola yürüyen Yaşar, bütün emekçi işçilerin bayramını kutlayarak, onların her zaman yanında olduğunu belirtti.

"DEMOKRASİ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

İşçilerin alın terinin hak ettiği değeri görmesini temenni eden Yaşar, "Belediye olarak maddi, manevi her konuda dişini tırnağına katıp çalışan emekçi arkadaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kaynakların hakça bölüşüldüğü, herkesin refah içinde yaşadığı, tam demokratik bir Türkiye’yi mutlaka gerçekleştireceğiz. Bunun için yılmadan mücadelemize el birliği ile devam edeceğiz." dedi.

Ülkede sıkıntıların, acıların ve adaletsizliklerin yaşandığına vurgu yapan Yaşar, "Bunları aşmanın yolu demokrasiden, sandıktan geçiyor. 7 Haziran’da sandığa gidip, oyumuzu demokrasiden yana kullanmalıyız." ifadelerini kullandı.