Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kızılkaş mahallesindeki ormanlık alanda kurulan Sarıçam İzci Kampı’nı ziyaret etti.

Başkan Bilal Uludağ, izci obasına girişte bulunan kamp ateşini, beraberinde bulunan Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa, izci liderleri ve muhtarlar ile birlikte yaktı.

İzci lideri ve kampa katılan öğrenciler, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Uludağ, bu tür kampların önemli olduğuna inandığını belirterek, "Burada gerçekleşen bu kampı önümüzdeki yıl altyapısı tamamlanmış, çok daha kapsamlı bir İzcilik kampına dönüştürmeyi planladık. Kampa katılan izcilere ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sarıçam doğası gereği izci kampları oluşturulabilecek bir coğrafyada bulunmakta. Burada zaman içerisinde izcilerimizin kamp yapabileceği alanları genişletebiliriz. Sarıçam’da izciliği güçlendireceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise izciler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, izcilerin sundukları gösterilerini ilgi ile izledi. Başkan Uludağ ve eşi Necla Uludağ, izciler arasında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.