Adana'da hırsızlar karne hediyesi olan bir bisikleti apartman girişinde bağlı olduğu kilidini 40 saniyede keserek kaçırdı. Bisiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri mahallesindeki Gerçekyuva sitesinde yaşandı. Siteye gelen 2 şüpheliden biri sitenin dışında bekledi, diğeri ise bisikletin bağlı olduğu kapı girişine yöneldi. Gelen geçenleri de kontrol ederek dikkat çekmemeye özen gösterdiği görülen 20-25 yaşlarındaki şüpheli, elindeki kesme makası ile apartman girişindeki demirlere bağlanan bisikletin kilidi kesmeye çalışıyor. Beceremeyince ise devreye dışarıda bulunan ikinci şüpheli giriyor. İki şüpheli yaklaşık 40 saniye sonra bisikletin kilidini kırıp götürmeyi başarıyor.

Bisikleti oğluna karne hediyesi aldığını söyleyen Şakir Kapcak, şüphelilerin kapıcının olmadığı bir andan faydalandıklarını söyledi. Kapcak, hırsızlık zanlıların yakalanarak oğlunun bir gün kullandığı bisikletinin bulunmasını istedi. Kapcak, daha önce de benzer bir olayın yaşandığını anlattı.