Bitlis'ten görevli olarak Muş Havalimanı'na giderken Muş'a bağlı Hasköy ilçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaralanan 2 Özel Harekat polisinden biri daha şehit oldu. Kazada şehit polis sayısı 3'e yükseldi.

Dün öğle saatlerinde Muş'a bağlı Hasköy ilçesinin Eşmepınar kavşağında meydana gelen trafik kazasında Bitlis İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 Özel Harekat polisinden ikisi şehit olmuş, 2’si de ağır yaralı olarak Muş Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Şehit polis memurları Veysel Burak Ergül ile Cüneyt Bankur dün Bitlis’te düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Bugün, kaza ile ilgili yeni bir şehit haberi daha geldi. Kazadan ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Özel Harekat polislerinden Serkan Saka, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Saka’nın da hayatını kaybetmesiyle kazadaki şehit polis sayısı 3'e yükseldi.

Şehit polis Serkan Saka'nın cenazesi hastaneden alınarak Bitlis'e getirildi. Bitlis'te düzenlenecek törenin ardından şehidin cenazesi, memleketine gönderilecek.

Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan Özel Harekat polisi Engin Oral’ın Muş Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi ise sürüyor.