Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Süleyman Korkmaz, AK Partili vekil adaylarının çarşıda, pazarda yine vatandaşa hızlı tren vaatlerinde bulunduklarını ve vatandaşlarında bu konuda tepkili olduklarını söyledi. Korkmaz, “Her seçim geldiğinde trencilik oynuyorlar. Yine başlamışlar, 13 yıldır tek başlarına iktidarlar, yapmadılar, şimdi tutuşunca tren diyorlar. Bunların treni geliyor ama yıllardır boş geliyor, yalan geliyor. İnşallah 1 Kasım’da da yalan ve talan trenleri geçip gidecek, çünkü son istasyona yaklaştılar.” dedi.

“MİLLET AKP’YE KANMIYOR ARTIK, ÇÜNKÜ BUNLARIN YALANI, TALANI, KORKUSU ÇOK”

Yahyalı’da da vatandaşlarla bir araya gelen Korkmaz, Kapuzbaşı’nda vatandaşların dertlerini dinledi ve partisinin projelerini anlattı. Korkmaz, “İlçelerden göç eskisinden daha fazla. Doğduğu yerlerde ekmeğini kazanamayanlar, buraları terk ediyor. Kalan vatandaşlarımız ise yaşamlarını zor idare ediyor. Bunun karşısında AKP ne yapıyor. ‘İlçeleri Paris yapacağız’ diye yalanlar sallıyor. Aynı tesisleri 3-5 kez açıyor. Göz boyama, seçimlik oyalanma taktikleri ile vatandaşı kandırmaya, aldatmaya yani en iyi bildiği işi yapmayı sürdürüyor. Ancak millet kanmıyor artık. AKP’nin gerçek yüzünü herkes gördü. Bunların yalanı çok, talanı çok, korkusu çok. Bu nedenle medyayı susturmaya çalışıyorlar. Kimse yazmasın, çizmesin, konuşmasın istiyorlar.” diye konuştu.

“VAGONLARINDA AÇLIK, YOKSULLUK, YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, TERÖR, GİZLİ PAZARLIK OLAN AKP’NİN TRENİNE MİLLET DUR DİYECEK”

İlçelerde vatandaşları kandıran AK Partili adaylar, kent merkezinde de vatandaşa hızlı tren masalı anlattığını kaydeden MHP Milletvekili Korkmaz, şunları ifade etti: “Kent merkezinde yine AKP’li adaylar trencilik oynamaya başlamışlar. 3 dönem vekillik yapan ancak bu şehre hak ettiği hizmeti getiremeyenler, yine vatandaşın karşısına çıkmış, ‘hızlı tren getireceğiz’ diyorlarmış. Yahu ben lafa değil icraata bakarım. Hani icraat? Nerede tren? Kaç yıl oldu, hani gelecekti bu tren? Neden milletin yüzüne baka baka yalan söylüyorsunuz? Bu millet sizi tek başına iktidar yaptı ama siz sadece kendinize çalıştınız. Her seçim geldiğinde trencilik oynuyorlar ya geleneğe devam ediyorlar. Yine başlamışlar, 13 yıldır tek başlarına iktidarlar, yapmadılar, şimdi tutuşunca, iktidarları elden gidince tren diyorlar. 13 yıldır neden yapmadınız? Şimdi ne oldu da tutuştunuz. Bu telaş ne diye? Bunların treni geliyor ama yıllardır boş geliyor, yalan geliyor. İnşallah 1 Kasım’da da yalan ve talan trenleri geçip gidecek, çünkü son istasyona yaklaştılar. Yoldan çıkan AKP trenini savruluyor. Çarpacağı yer 1 Kasım sandığıdır. Sandığa yani halkın iradesine çarpınca aklı başına gelecek. Bu zulüm, bu korku imparatorluğu sona erecek. Millet nefes alacak, ülke huzura erecek. Vagonlarında açlık, yoksulluk, yolsuzluk, adaletsizlik, terör, gizli pazarlık olan AKP’nin trenine millet dur diyecek ve gereken cevabı verecektir.”