Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, toplumsal bütünlüğü bozmaya yönelik terör saldırılarını kınadı. “En kötü barış, en haklı savaştan daha iyidir." diyen Yağ, Mardin ve Tunceli’de şehit düşen polis memurlarının ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

CHP İl Başkanı Gökhan Yağ, yayınladığı başsağlığı mesajında 7 Haziran seçimleri sonrasında başlayan terör saldırıları sonucu ülkenin kısa zamanda kan gölüne döndüğünü söyledi. Terörün hiçbir haklı gerekçesinin olamayacağının altını çizen Başkan Yağ, terör saldırılarının toplumdaki bütünlüğü bozmaya yönelik olduğunu vurguladı. Toplumsal barışın önemine vurgu yapan Yağ, halkı provokasyonlara karşı uyardı.

Yağ, “En kötü barış, en haklı savaştan daha iyidir. Toplumsal bütünlüğümüzü ve barışı bozmaya yönelik bu terör saldırılarında yaşamlarını yitiren şehit polis ve askerlerimize CHP Adana İl Örgütü olarak Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışan terör örgütlerinin oyununa gelmemeli ve sağduyulu olmalıyız. Halkımız bu kirli oyunlara gelmeyecektir.” dedi.