Dağlıca şehitlerinden Uğur Yıldız'ın ismi Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir parkta yaşayacak.
Manavgat Belediyesi, 6 Eylül tarihinde Hakkari Dağlıca’da PKK terör örgütünün kurduğu hain pusuda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Uğur Yıldız’ın adını, Mimar Sinan Mahallesi’nde ana cadde üzerindeki parka verdi.

Şehit P.Söz. Er Uğur Yıldız'ın ismin bir parka verilmesi Manavgat Belediyesi Meclisi ekim ayı meclis toplantısında 18 gündem maddesiyle karara bağlandı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Dağlıca şehidi Uğur Yıldız’ın adının verileceği biri Mimar Sinan Mahallesi’nde, diğeri Örnek Mahallesi’nde olmak üzere iki adet yeni parkın bulunduğunu söyledi.

Başkan Sözen, "Şehitlerimiz konusunda hepimiz aynı hassasiyetteyiz. Şehitlerimiz konusunda halkımız adına, kendimiz adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu duyarlılık bütün Manavgat halkımızın duruşudur. Daha önce de şehidimiz Ahmet Ozan Şarlak’ın adını Sorgun Mahallesi’ndeki parka vermiştik. Şimdi de görevimizi yaparak sizin de onayınız ve seçiminiz ile Uğur Yıldız’ın adını bir parkımıza vereceğiz. İki parktan birini seçeceğiz." diye konuştu.

Manavgat Belediyesi’nin bütün meclis üyeleri, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Gün Sazak üst geçidi yanındaki parka Şehit Uğur Yıldız’ın adının verilmesini oy birliği ile karara bağladı.