Osmaniye Gaziantep Otoyolunda meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı kazada gelin Maşallah Yiğitalp de hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adana’da oturan gelin Maşallah Yiğitalp ile Mardin’de ikamet eden damat Sedat Yavuz için dün gece Adana’da kına merasimi yapıldı. Daha sonra düğün için Mardin’e doğru yola çıktı. Gelin ve damadın da içinde bulunduğu aileleri taşıyan 47 NF 790 plakalı minibüs, saat 23.20 sıralarında, Ayran Tüneli mevkiinde 01 BHN 56 plakalı sebze yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada gelin Maşallah Yiğitalp (20) ile birlikte, İlhan Yelboğa (22), Şükriye Yılmaz (45), Zeyni Alttuğral (55), Hazal Yiğitalp (40), Hatice Yavuz (50) ve Zahide Yiğitalp (40) hayatını kaybetti. Cenazeler Osmaniye, Bahçe ve Düziçi’ndeki hastanelerin morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan damat Sedat Yavuz ise Gaziantep Şehitkâmil Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Diğer yaralılardan Emine Yağmahan (25), Zehra Moho (Suriyeli), Eylem Yelboğa, Hayrettin Yelboğa, Hatici Yelboğa, Zozan Oluç, Evin Yavuz, Mehmet Yiğitalp ve Ramazan Yiğitalp, Osmaniye ve Gaziantep’teki hastanelere kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin yakınları ve gelinin babası İsmail Yiğitalp, Bahçe Devlet Hastanesi önünde cenazeleri beklerken gözyaşlarına boğuldu.