E-Devlet nedir, e devlet şifresi nasıl alnır. E-Devlet şifresi unutulduğunda ne yapma gerekir, işte detaylı bilgiler... E-Devlet! Nedir, nasıl kullanılır, şifre nasıl alınır? E Devlet şifresi unutulduğunda ne yapılması gerekir? İşte tüm ayrıntıları ile E Devlet Kapısı ve faydaları...
Tüm kamu işlemlerimizi gerçekleştirebildiğimiz E-Devlet sistemi ile zaman kaybı yaşamadan tüm işlemlerimizi tek bir şifre ile yapabilmekteyiz. E-Devlet uygulaması ve şifre ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

E - DEVLET İÇİN TIKLAYINIZ 

E-Devlet projesi gelişen teknoloji ile birlikte vatandaşlarımızın devlet işlerini internet üzerinden yapabilmesini sağlayan bir projedir. Bu proje sayesinde vatandaşlarımız en kısa ve kolay ve güvenli bir şekilde devlet hizmetlerine ulaşabilmektedir. Artık her vatandaş birçok devlet işlemini online olarak ve sıra beklemeden dakikalar içerisinde kolayca yapabilmektedir. E-Devlet projesi sayesinde yapabileceğimiz işlemler; SGK hizmet dökümü, SSK prim sorgulama, Başbakanlık İletişim Merkezi olan BİMER'e sorun hissettiğimiz herhangi bir konu hakkında elektronik posta ile sorabilir, askerlik işlemlerimizi online olarak yapabilir, üniversite kaydı sorgulayabilir, ve UYAP vatandaş giriş işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabiliriz. Özellikle UYAP adı verdiğimiz ulusal yargı ağı projesi Türk hukuk tarihi için çok önemlidir. Bu proje sayesinde vatandaşlarımız internet üzerinden hakkında açılan davaları, icra takip işlemlerini ve duruşma tarihlerini internet üzerinden öğrenebilmektedir.