Osmaniye'de görev yapan eğitim dünyasının çalışanları ve aileleri Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilciliğinin düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Sendika olarak üyelerin sosyal haklarının korunmasının yanında sosyal sendikacılığa da önem verdiklerin belirten Osmaniye Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyami Gökbaş, "Ramazan'ın manevi ikliminin farklı bir güzelliğe eriştiği dostlar meclisinde Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile idrak ettiğimiz kutlu zaman diliminin bütün bir insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Gökbaş, “Aktif Eğitimciler Sendikası olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde siz değerli üyelerimizle birlikte ortak akıl toplantıları, seminerler, doğa yürüyüşleri, geziler, piknikler düzenleyerek sosyal sendikacılık kavramının içini doldurduk. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra üyelerimizin özlük haklarını korumak adına idari davalar açtık. Öğretmenlik mesleğinin standartlarını yükseltebilmek için hazırladığımız projeler ve eylemlerle sendikamız adına yakışır bir yıl geçirmiştir. Hız kesmeden faaliyetlerine devam edecektir.” ifadelerini kullandı.