Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, yapımı yılan hikayesine dönüşen Kampüs Hastanesi inşaatının yargıya intikal ettiği için bu konuda fazla açıklama yapamayacağını söyledi.

Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, KHB Strateji Daire Başkanı Mehmet Atasever ve İletişim Daire Başkanı Ali Özhan'ın katılımıyla kurum binasında ortak basın toplantısı düzenledi. Kampüs Hastanesi'nin ihalesinin yapıldığını, ancak itirazlar nedeniyle konunun yargıya intikal ettirildiğini belirten Erdoğan, Danıştay'a intikal etmiş olan hastane süreciyle ilgili hukuki detaya vakıf olmadığını, bu nedenle sürecin sonucunu beklediklerini söyledi.

KHG İletişim Daire Başkanı Özhan ise ülke genelindeki kamu hastaneleri birliklerinde basın birimi oluşturduklarını ve bu amaçla kamunun kurum hakkında daha sağlıklı bilgi edinmesini amaçladıklarını söyledi. KHB Strateji Daire Başkanı Atasever de kamu görevi yapan basın mensuplarının doğru, objektif sağlık haberleri yapması için kurumsal alt yapıyı hazırladıklarını ve bu amaçla ilgili birimlerin başına basın kökenli kişilerin getirildiğini kaydetti.