İzmir’in Buca ilçesinde sabaha karşı meydana gelen olayda, eşi ve iki kızını silahla öldürüp kendi kafasına ateş eden Enver Ö.'nün (55) hayati tehlikesi sürüyor. Olayın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı.

Bir kamu kurumundan emekli olduğu öğrenilen Enver Ö.'nün, zaman zaman kuyumcularda çalıştığı ve bulundurma ruhsatlı tabancası olduğu öğrenildi. Sık sık eşi ve kızlarıyla tartıştığı iddia edilirken cinayetlerin tek tanığı olan 11 yaşındaki torunu A.A., olaydan sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Psikolog tarafından destek verilen A.A.'nın, eşinden boşanıp babasının yanına yerleşen Nesrin Ö.'nün kızı olduğu öğrenildi.

11 yaşındaki A.A., olay sırasında evden kaçarak, alt kattaki komşularına sığındı. Komşunun, polise verdiği ifadede, “A.A., elinde cep telefonu ve anahtarla bizim kapımızı çaldı. Kapıyı açtık. Ağlayarak, kendisine yardım etmemizi istedi ve dedesinin annesini, anneannesini ve teyzesini vurduğunu, üçünün de yerde yattığını söyledi. Biz ilk başta inanamadık, sonra polise haber verdik. Polisler geldiğinde olayın doğru olduğu ortaya çıktı. A.A., bizim evdeyken ilk önce dayısını aradı.” diye konuştu.

İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Mekkiye Ö. ile kızları Nesrin Ö. ve Duygu Ö.'nün otopsileri tamamlandı. Üç cenaze, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.