Eşini öldüren, kayınvalidesi ile kayınbiraderini dün gece yaralayan Soytürk Çelendir'in, sabah da yeğenini öldürdüğü iddia ediliyor.

Tepebaşı ilçesi Turgutlar Mahallesi kırsal kesiminde Soytürk Çelendir’in 24 yaşındaki yeğeni Birol İnce’nin cesedi bulundu. Şahsın, kafasına sıkılan iki kurşun ile öldürüldüğü ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin, şahsın otomobilini tarif etmeleri üzerine polis ve jandarma, cinayetin faili olarak Soytürk Çelendir'den şüphelendiği öğrenildi.

Dün gece Tepebaşı ilçesi Yenikent Mahallesi Özten Sokak'ta bulunan bir apartmanın kapıcı dairesinde ikamet eden ayrılmak üzere olduğu eşi Çiğdem Çelendir'i, kayınvalidesi Aynur Çelik ve kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik'i silahla vurarak firar eden Soytürk Çelendir bulunamadı. Çelendir'in, kaçtığı otomobili ile Tepebaşı ilçesine bağlı Turgutlar Mahallesi'ne sabah giderek aynı silahla kendi yeğeni Birol İnce'yi (24) de vurarak öldürdüğü tahmin ediliyor. Şahsın bulunması için jandarma ve polis ekipleri aramalarını sıklaştırdı.