Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sinirli Mahallesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen lokma hayrına katıldı. Mahalle sakinleriyle tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Şirin, hayrın Allah katında kabulünü diledi.

Hafta sonunu Turgutlulu vatandaşlarla iç içe geçiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bu kapsamda Sinirli Mahallesinde mahalle sakinlerince Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen yemek hayrına katıldı. Başkan Şirin’e Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger eşlik ederken, programa Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Mahalle Muhtarı Avni Gürel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sinirli Mahalle Muhtarı Hasan Erbay tarafından karşılanan Başkan Şirin, hayra katılan vatandaşlarla ve mahalle kahvehanesindeki halkla tek tek tokalaşarak hasbihal etti. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gününü içeren hafta dolayısıyla düzenlenen yemek hayrının Allah katında kabulünü dileyen Başkan Şirin, vatandaşların belediyenin yatırım ve çalışmaları hakkındaki sorularını da yanıtlayarak, Sinirli Mahallesinde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.