Ankara’da ev eşyalarını oturduğu binanın balkonundan aşağı savuran bir kadın polisi alarma geçirdi. Çevrede korkulu dakikaların yaşanmasına neden olan kadının psikolojik sorunları olduğu öne sürülürken, kadının attığı bazı eşyalar araçların üzerine düştü.

Olay, öğle saatlerinde Çankaya İlçesi Bardacık Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, üç katlı binanın en üst katında oturan ve isminin Seçkin A. olduğunu söyleyen bir bayan bilinmeyen nedenle evdeki eşyaları sokağa atmaya başladı. Abajur, sehpa gibi eline geçirdiği malzemeleri yola atan kadın korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Eline bir gitar alan kadın önce gitarı balkon demirlerine vurup parçaladı. Kadın daha sonra gitarın kalan kısmını yola attı. Gitar parçası, bu sırada Akay tünelden çıkan bir araca isabet etti. Sürücüler atılan eşyaların arasından geçerken zor anlar yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliği alan, polis itfaiyeden yardım istedi. Balkonda zaman zaman sigara içen ve çevreyi izleyen kadının ilginç tavırları dikkat çekti. Polis ekipleri savcıdan aldıkları izinle, çilingir yardımıyla kapıyı açmaya hazırlandı. Balkona yeniden çıkan kadın bu kez de eline geçirdiği mutfak robotunu araçların üzerine attı. Mutfak robotu yoldan geçen bir aracın üzerine düştü. Ne olduğunu anlamayan sürücü aracı durdurup, olanları fark edince ayrılmak zorunda kaldı.
Toplanan meraklı kalabalık cep telefonuyla olayı görüntülemeye çalıştı.

Polis ekipleri çilingir yardımıyla kapıyı açmaya çalıştı. Kapısının kurcalandığını fark eden kadın ise balkona dönüp, ‘Polis yok mu? Kapımı zorluyorlar. Tutuklayın bunları’ diye bağırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda eve girilerek, kadın gözaltına alındı. Karakola götürülen kadının psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.