Mersin'de evinin balkonunda otururken, terör örgütü yandaşlarının eylemleri sırasında özel düzenekle polise attıkları el yapımı patlayıcının balkonda oturan bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan olay, mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

BALKONDA OTURURKEN BAŞINA İSABET ETTİ

Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi 5975 Sokak üzerinde gece meydana gelen olayda, Suruç'taki bombalı olayı bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları, Siteler Polis Merkezi önünde görev yapan Çevik Kuvvet Polislerine yönelik özel düzenekle el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Atılan el yapımı patlayıcı apartmanın 3. katındaki balkonda oturan Bülent Ecevit Güngör(40) adlı şahsın başına isabet etti. Güngör kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Güngör'ün hayatını kaybettiği olay mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
5975 sokak üzerinde terör eylemleri gerçekleştirilen grubun içinde bulunan bir kişi bir süre ilerledikten sonra elindeki aydınlatma patlayıcıları özel düzenekle rast gele atıyor. Bir patlayıcı ise Bülent Ecevit Güngör'ün evinin balkonuna isabet ettikten sonra parçaları yere düşüyor. Bu sırada çevrede ise büyük panik yaşanıyor. Polisler de olay yerine gidiyor.