Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Ortaokulu’nda 8.sınıf öğrencileri, mezuniyet coşkusunu faytonla tur atarak kutladı.

Fezalı mezun öğrenci ve veliler, programın yapılacağı mekana geldiklerinde kendileri için hazır bekletilen faytonla tur atarak mezuniyet töreninin yapılacağı yere geçti. Fayton turunun ardından koktely ile devam eden programda konuşan Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Bugünden itibaren ortaokul hayatınızı noktalamış bulunuyorsunuz. Yarın her biriniz güzel yurdumuzun değişik yerlerindeki okullara gökteki yıldızlar gibi serpiştirileceksiniz. Sizler orada yol gösterici birer kutup yıldızı olacaksınız. Sorumluluğunuz daha da artacak. Çünkü sizler orada siz değil, Feza Eğitim Kurumları’nın onur ve gururu, sembolü ve sancağı olacaksınız. İşte sizleri bu duygu ve düşüncelerle çağın ilimleriyle donanmış birer ışık süvarileri olarak mutlu yarınlara uğurluyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun gençler.” dedi.

Öğrencilerin müzik dinletisi, mini konser tadında dakikaların yaşanmasına vesile oldu. Sınıf birincileri tarafından mezuniyet kütüğüne bröve çakıldı. Öğretmen ve öğrencilere günün anısına plaket takdimi yapıldı.