Batman Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından gazetecilere yönelik iftar yemeği düzenlendi. Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, yönetim kurulu üyeleri ve kentte görev yapan bazı basın mensupları katıldı.

Dernek Başkanı Atay, dernek olarak gazetecilere yönelik her yıl geleneksel olarak iftar yemeği düzenlediklerini kaydetti. Bu tür programların gazeteciler arasında birlik ve beraberlik açısından önemli olduğuna dikkat çeken Ercan Atay, iftar programına karılan gazetecilere teşekkür etti.

Dernek olarak gerek yerel gerekse ulusal medya çalışanlarını böyle mübarek bir ayda bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Atay, “Dernek olarak bu tür programları önemsiyoruz. Her yıl Ramazan Ayında derneğimize bağlı gazetecileri bir araya getiriyoruz. Gazeteciler her zaman dayanışma içerisinde olmalıdırlar. Hem köşe yazarları hem de saha muhabirleri bu tür programlarda bir araya gelme fırsatı buldu. Böyle bir programa öncülük ettiğimiz için mutluyuz.” diye konuştu.

İftar yemeği programına katılan gazeteciler de, dernek başkanı Ercan Atay’a organizasyon için teşekkür etti.