Gaziantep'in İslahiye ilçesinde anne ve 6 yaşındaki oğlunun öldürülmesi olayıyla ilgili aranan zanlı, jandarma tarafından yakalandı.

Olaydan sonra geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, komşularının da yardımıyla katil zanlısına kısa sürede ulaştı. Öldürülen kadının kocasının yeğeni olduğu iddia edilen Mutlu P.'nin(24) suçunu itiraf ettiği belirtildi. Katil zanlısı Mutlu P.'nin, olayda kullandığı suç aleti bıçağı cinayetin işlendiği bölgeye 150 metre uzakta bir bahçeye attığını söylediği öğrenildi. İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüpheli Mutlu P. sorgusunda, Ayşegül Bülbül’e aşık olduğunu belirterek, "Ayşegül, dayımın eşiydi. Yengeme aşıktım. Sabah saatlerinde eve gittim ve kapıyı açınca Ayşegül Bülbül’den su istedim. Ben eve yönelince Ayşegül, içeri girmemi önlemek için kapıyı sert şekilde kapattı. Bu duruma çok sinirlendim ve Ayşegül su ile geri dönünce bıçakla boğazından yaraladım. Bu sırada içeriden çıkan küçük çocuk Yasin olayı gördü ve ağlayarak bağırmaya başladı. Kendimi kaybettim ve onu da boyun kısmından bıçaklayarak kaçtım." dediği öne sürüldü. Suçunu itiraf eden Mutlu P. işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan bir ihbar sonucunda A.B. isimli kadın ile 6 yaşındaki oğlu Y.B.'nin bıçakla yaralandığı belirlenmiş, anne ve oğlu kaldırıldıkları İslahiye Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.