Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün gece meydana gelen motosiklet kazası sabah saatlerinde fark edildi. Kazada motosiklet sürücüsünün olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Sapakpınar Köyünde ikamet eden Murat Akyüz(35) dün akşam saatlerinde motosikleti ile Sultaniye köyünde ikamet eden arkadaşlarının yanına geldi. Burada bir müddet arkadaşları ile zaman geçiren Murat Akyüz, gece geç saatlerde evine dönmek üzere yola çıktı. Akyüz, Sultaniye köyünden çıktığı zaman bilinmeyen bir nedenden dolayı yolun kenarında bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kaza sabah saatlerinde yoldan geçenlerin elektrik tellerinin koptuğunu fark ederek, kontrol amacı ile bakmaya gelmeleri üzerine ortaya çıktı.

Kablolara bakan vatandaşlar önce şarampole uçan motosikleti, ardından Murat Akyüz isimli gencin cansız bedenini gördü. Hemen 112 ekipleri ve jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede gelen 112 ekipleri şahısın öldüğünü belirledi. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Bu esnada acı haberi alan Akyüz’ün yakınları da olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Akyüz’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.