MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, Toroslar'da Yörükler çadırına sahip çıktığı sürece siyasi iktidarın, bu ülkeyi bölemeyeceğini söyledi. Karadağ, "Eğer bugün geçici ikbal ve günü kurtarma peşine düşersek yarın torunlarımızın yüzüne bakamayız. Hem bu dünyada yüzlerine bakamayız hemde mahşerde yakamızı bırakmazlar." dedi.

Parti binasında 7 Haziran seçim çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yapan Karadağ, ülkenin geleceği adına seçmenin 4 ay sonra yapılacak seçimlerde 'geçici ikbal' derdine düşmeyerek ülkenin üniter yapısını korumaya yönelik oy vermesi çağrısında bulundu. 13 yıllık AK Parti iktidarının, hayata geçirdiği antidemokratik yasalarla ülkeyi parti devletine dönüştürdüğünü belirten Karadağ, iktidarın, 30 yılı aşkındır binlerce kişinin kanını döken PKK terör örgütüne sesini çıkarmayarak, iş birliği yaparak ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini söyledi.

Bugün geçici ikbal ve günü kurtarmaya yönelik siyasi iktidarın peşinde koşanların yarın torunlarınının yüzüne bakamayacağını vurgulayan Karadağ, "Söz konusu vatan. Değerli dava arkadaşların, ülkemizin bekası söz konusu; onun için arkadaşlarımdan istirhamım geçmişte şu olmuştu, bu olmuştu diyerek parti yöneticilerine ve kişilere takılıp kalmayalım. Söz konusu vatan olduğu için 7 Haziran seçimleri tarihi öneme sahip. Siyasi iktidarın, kirli oyununu bozmak için bu ülkenin asıl sahipleri olan Yörüklere büyük iş düşüyor. Eğer bugün geçici ikbal ve günü kurtarma peşine düşersek yarın torunlarımızın yüzüne bakamayız. Hem bu dünyada yüzlerine bakamayız hemde mahşerde yakamızı bırakmazlar. 7 Haziran seçimleri cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. 7 Haziran'da ülkemiz ya hukuk devleti olacak, yada diktatörlükçe yönetilen bir rejime geçeceğiz. Onun için ülkemize sahip zorundayız. " diye konuştu.