Kozan’da 72 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu başarıyla tamamlayan 30 genç girişimci adayına sertifikaları, düzenlenen törenle dağıtıldı.

Adana'nın Kozan Belediyesi, KOSGEB ve KOZVAK işbirliğinde Milletbehçesi Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen sertifika törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, KOSGEB Adana İl Müdürü Hamit Sucu, KOZVAK Başkanı Duru Çiftçi, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kozan’da meslek edindirme ve istihdam alanı oluşturma yolunda yapılan bütün çalışmalara destek olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, "Açtığımız girişimcilik ve meslek edindirme kurslarına bayanların daha fazla ilgi göstermesi bizleri gururlandırıyor. Kozan’da değişik fikirlerle kendi iş yerlerini açacak olan kursiyerlerimizin iş hayatına katıldıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kursa katılarak sertifikalarını alan tüm girişimcilerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Törene katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise kursiyerleri tebrik ederek, Kozan’a daha güzel yatırımlar yapmaları için tavsiyelerde bulundu.