Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2,5 ay önce görevden alınan MHP Manavgat İlçe Başkanı Avukat Yener Çiviler, 1 Şubat'ta Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yeniden aday olmayı Ülküde Birlik Platformu'nun ortak değerlendirme sonrası aldıklarını belirten Çiviler, adaylığına eski Manavgat Ülkü Ocakları başkanları Ceyhun Coruk ve Mehmet Tırşak'ın da destek verdiğini, ortak istişare sonucunda aday olmaya karar verdiğini kaydetti.

1 Şubat'ta yapılacak olan kongrede mevcut ilçe başkanı İsmail Hakkı Karadağ'a karşı tek aday üzerinde birleştiklerini belirten Çiviler, "Ortak yönetim listesi hazırlayarak birlikte hareket etme kararı aldık. Manavgat'ta ülküde birliği sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu şekilde Manavgat’ta MHP'nin tabana ineceğini ve böylece yeniden şahlanacağımıza inanıyoruz. Tüm ülkücüleri tek çatı altında ülküde birliğe ve kendilerine desteğe davet ediyoruz. Ülkücülerin bu kongrede vicdanlarıyla hareket edeceğine yürekten inanıyoruz." dedi.