Sancaktepe’de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen hafriyat kamyonu yolun karşısına geçmek isteyen iki kişiyi ezdi. Kazada bir kişi ağır yaralanırken, bir kişi de feci bir şekilde hayatını kaybetti.

Abdurrahman Gazi Mahallesi Atayolu Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada ışık ihlali yaptığı iddia edilen 34 GH 6396 plakalı hafriyat kamyonu yolun karşısına geçmek isteyen iki kişiyi ezdi. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyon altında kalan Yusuf Özcan’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Özcan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken tekerleğin altında kalan Bayram Oğuz’un (75) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza haberini alan Oğuz’un yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından Oğuz’un cenazesi kamyon altından çıkartılarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna götürüldü.

Hafriyat kamyonunun sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, hafriyat kamyonu bir polis memuru tarafından kaldırılarak emniyete çekildi.